Menukaart
Voorgerechten
Zwaardvis tataki
Wasabi créme, soja & sesam
15,00
Steak Tartaar
Gepocheerd ei, truffel crème & brioche
13,50/24,50
Eenden ham
Filet & bout met pompoen jam
14,00
Vitello tonnato
Kalfsrosbief, tonijn mayo & vloeibare olijf
14,00
Coquille & Pata Negra
Pastinaak crème & hazelnoot
17,50
Halloumi BBQ “grill kaas”
Gepofte biet & vijgen compote
13,75
Soepen
Pompoen “vega”
Sereh, limoen & kokos
4,50/8,50
Bisque
Rouille & crouton
5,50/10,50
Uien soep
Crouton met oude kaas
4,50/8,50
Broodplankje
Geroosterde paprika, ansjovis, roomboter & olijfolie
7,50
Seafood Go Specials
Halve kreeft
Gegratineerd, BBQ of naturel
24,75
Hele kreeft
Gegratineerd, BBQ of naturel
49,50
Oesters Speciale Geay. NR 3
Deze top oester is de Grand Cru onder de Franse oesters. De familie Geay kweekt al sinds 1874 oesters in Noord Normandië(Utah Beach). De oester heeft nootachtige ondertonen met een
Frisse na smaak.
D.P.
Vis Hoofdgerechten
Zeebaars filet & Gamba
Thaise limoen – oestersaus
26,50
Zwaardvis van de BBQ
Mango & habanero salsa
25,50
Vis-pot-au-feu
Klassiek visgerecht in een modern jasje
26,50
Vis van de dag
D.P.
Vegetarisch
Rendang van Jack fruit
Naan brood & raita
21,00
Vlees Hoofdgerechten
Runder sukade
Gestoofd en gebakken met eigen jus
24,50
Gerookt buikspek van de BBQ
Gelakt met oude appel cider & Kimchi
24,50
BBQ rib-eye 225 gram
Paddenstoelen boter
27,50
Butchers choice
…………
D.P.
Côte de boeuf ‘1000 gram’
Chimichurri & geroosterde groenten
per 2 personen
67,50
Nagerechten
Tira misu
Koffie ijs, lange vingers en een espresso shot
9,00
Mandarijn parfait
Yuzu gel, basilicum olie & meringue schuim
9,00
Appel star martini spoom
Prosecco, gin & steranijs
12,50
Kaasplateau
4 kazen, kletzen brood & ingelegde walnoot
14,50
Koffie Docks
Koffie of thee met lekkernijen
8,50
Koffie / Thee
Koffie
3,10
Espresso
3,10
Espresso martini
10,00
Cappuccino
3,60
Latte macchiato
3,85
Koffie verkeerd
3,85
Verse munt/ gember thee
3,95
Thee diverse soorten
2,95
Speciale koffie
vanaf 9,00